지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2006
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
홍삼의 품질개선을 위한 감마선 이용
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Electron Beam 조사가 인삼분말의 사포닌 및 생리화학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2003 .06
홍삼의 품질안정성 향상을 위한 감마선의 이용
Food Science and Preservation
1999 .03
Commercialization Possibility of Electron-beam Irradiation in Agriculture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P4-10] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities in Dried Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality of ‘Baekma’ Chrysanthemum after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
유산균을 이용한 발효인삼의 ginsenoside 유도체 및 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .08
Electron Beam 조사에 의한 인삼분말의 살균효과
한국식품과학회지
1998 .12
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P4-04] Electron Beam Irradiation Improves Quality of Beef Jerky during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
Electron Beam 조사가 고추 및 생강 분말의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
0