지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P10-90] Antioxidative activity of Extraction from Styela plicata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-03] Quality Properties of Fish Paste Containing Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-306] Potent Antioxidant Activity of Enzyme Extracts from Styela plicata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
오만둥이 함유 어묵의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2006 .11
Preparation and Quality Analysis of Fish Paste Containing Styela clava Tunic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
주름 미더덕(Styela plicata) 추출물의 항산화력 및 항암활성
한국식품영양과학회지
2005 .08
Free radical scavenging activity of a novel antioxidative peptide purified from hydrolysate of Styela plicata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Angiotensin I-Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Peptide Purified from Enzymatic Hydrolysates of Styela plicata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbiological and Physicochemical Properties on Sanitary of Warty Sea Squirt Styela clava and Wrinkle Sea Squirt Styela plicata as Sources for Seafood Processing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
흰멍게의 呈味成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1983 .03
New Antibacterial Sulfated Alkenes in the Pleated Sea Squirt, Styela plicata
수산해양교육연구
2018 .10
[P3-51] Preparation and Characterization of Fish Paste Using an Olive Flounder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
알코올로 인한 흰쥐의 백혈구 및 간 DNA 손상에 미치는 미더덕과 오만둥이 분말의 보충섭취 효과
한국식품영양과학회지
2007 .10
미더덕 함유 어묵의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2006 .08
Preparation of Subcritical Water Extract with Improved Physiological Activity of Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
새우 분말을 첨가한 어묵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .08
이산화염소 처리가 어묵의 저장 중 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2007 .01
魚肉 煉製品의 保水力에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1978 .06
[P4-13] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
서식지 적합지수를 이용한 진동만 미더덕과 주름미더덕의 어장적지평가
해양환경안전학회지
2013 .01
0