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비 용매계에서 DHA가 함유된 Diacylglycerol의 효소적 반응에 의한 합성연구
한국식품과학회지
2005 .08
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Lipase Catalyzed Hydrolysis and Esterification of Glycerides in Organic Solvent
Food Science and Biotechnology
1998 .03
Quality Changes of Canned Tuna Packed in Cottonseed Oil during Thermal Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .12
옥수수유로부터의 효소적 glycerolysis에 의한 monoacylglycerol과 diacylglycerol 함유 기능성 유지 합성 및 특성연구
한국식품과학회지
2004 .04
[OP-9] Enzymatic synthesis low calorie oil from tuna oil and their anti-obesity effects on C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Purification, Distribution, and Characterization Activity of Lipase from Oat Seeds (Avena sativa L.)
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P1-23] Development and Characterization of Trans-free Spread Stocks from Lipase-Catalyzed Interesterification of Avocado and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
가공공장에서 수행한 한국 다랑어 선망 어획물 종조성에 대한 예비 연구
수산해양기술연구
2011 .01
유기용매 내에서 중쇄지방질의 합성
식품기술
1994 .01
[P1-22] Food Component Characteristics of Tuna Livers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Synthesis of Ester Compound by Lipase in Organic Solvents
한국식품영양과학회지
1994 .07
Characterization of Fatty Acids Extracted from Brachionus rotundiformis Using Lipase-catalyzed Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
[P1-01] Food Component Characteristics of Tuna Roes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anti-inflammatory Activity of Tuna Oil in LPS-induced RAW264.7 cells and Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Food Component Characteristics of Tuna Livers
Food Science and Biotechnology
2007 .06
대서양 해역 한국 다랑어 연승어업의 어획특성
수산해양기술연구
2014 .01
Docosahexaenoic acid 함유 재구성지질의 효소적 합성 연구
한국식품과학회지
2005 .10
태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
수산해양기술연구
2015 .01
Oxidative Stability of Alpha-Linolenic Acid Enriched Structured Lipid from Lipase-Catalyzed Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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