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[P10-259] Antioxidant activity of polyamine conjugates isolated from corn bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
A new phenolic amide from the fruits of Tribulus terrestris
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
Corn Bran Fiber를 이용한 저지방 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2005 .06
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
품종 및 도정도별 백미와 미강의 특성 및 페놀산 함량
한국식품과학회지
2004 .12
Rice bran fermentation by lactic acid bacteria to enhance antioxidant activities and increase the ferulic acid, ρ-coumaric acid, and γ-oryzanol content
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
[P2-55] Hydroxycinnamic acid derivatives and antioxidant activity of extruded corn (Zea mays L.) bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-166] 식물 유래 Phenolic Amide 유도체의 ACAT 저해작용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Effects of Rice Bran and Wheat Bran on the Levels of Lipids in Plasma, Liver and Feces, and Short-chain Fatty Acids in Large Bowel of Rats
Food Science and Biotechnology
2001 .04
[S5-2] Anti-aging Effects of Phenolic Compounds Isolated from Natural Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
수용성 계에서 Phenolic Acid류와 인삼 추출물이 갖는 산화방지 효과
한국식품과학회지
1998 .04
콩 발효식품으로부터 분리한 페놀물질획분의 성분분석과 항산화 작용 특성
한국식품영양과학회지
1997 .06
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Antioxidant and antimelanogenic properties of water-soluble extract obtained from red sea cucumber (Stichopus japonicas) by ultrasonic extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effect of Specific Organic Matter on Growth and Development of Asian Pear Seedlings
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Hydroxycinnamic Acid Derivatives from Corn Bran on Melanogenic Protein Expression
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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