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요약
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문헌
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제분 분획(Milling Fraction)을 달리한 쌀의 지방산 및 페놀산 함량 비교
한국식품영양과학회지
1996 .10
Physicochemical Properties of Rice Differing in Milling Degrees
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
미강 페놀산 농축물의 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2010 .10
흑미의 도정분획 메탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2008 .07
Improvement of quality and activity of traditional rice cake added with stabilized rice bran and resistant starch mixture by semi milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of the degree of milling on the quality characteristics of rice ‘Nuruk’
Food Science and Preservation
2020 .07
고기능성 쌀단백질 소재 개발 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
쌀겨 단백질 코팅에 의한 현미의 저장성 향상
한국식품과학회지
2004 .06
Control of Inflammatory Diseases Using Black Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
Rice bran fermentation by lactic acid bacteria to enhance antioxidant activities and increase the ferulic acid, ρ-coumaric acid, and γ-oryzanol content
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
미강과 백미의 Brassinosteroid 활성물질
한국식품과학회지
1996 .04
쌀뜨물과 쌀겨를 이용한 무 발효과정 중 젖산균의 증식 양상
한국식품과학회지
2004 .10
Optimum Application Rates of Oil Cake, Rice Bran and Rice Straw for Effective Soil Management in Korea Lettuce Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of Rice Bran and Wheat Bran on the Levels of Lipids in Plasma, Liver and Feces, and Short-chain Fatty Acids in Large Bowel of Rats
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Effects of Rice Bran Fiber on Quality of Low-fat Tteokgalbi
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Milling characteristics of cutting-type rice milling machine according to the rotating speed of the main shaft
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
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