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알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
찰가자미류 껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Hydrothermally modified fish skin gelatin as a novel stabilizer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
편평어 자동선별시스템 개발에 관한 연구
수산해양기술연구
2020 .01
광어 종자생산업체의 수익성 분석
수산해양교육연구
2016 .12
[P3-28] Characterization of Acid- and Pepsin-soluble Collagens from Flatfish skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Antioxidant and ACE Inhibiting Activities of the Rockfish Sebastes hubbsi Skin Gelatin Hydrolysates Produced by Sequential Two-step Enzymatic Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
PHARMACOKINETIC PROFILES OF ANTIBIOTICS IN FLATFISH
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
액체크로마토그래피를 이용한 광어 및 계란 중 퀴놀론계의 동시분석법 개발
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
넙치 프레임을 이용한 스낵의 제조 및 특성
한국식품영양과학회지
2007 .05
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
[P4-02] Influence of transglutaminase induced cross-linking on properties of fish gelatin films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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