지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2008
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P3-11] Comparison of muscle color, taste and nutrition components between red seabreams cultured by feeding and starving
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
급이 및 비급이 참돔의 조직감 비교
한국식품영양과학회지
2008 .09
Influence of feeding frequency on growth, feed intake and proximate composition of juvenile red seabream Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
[P-16] Efficiency of sand, polystyrene microbead and Kaldnes Ⓡ bead for red seabream culture in laboratory scale recirculating system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2011 .06
급이 및 비급이 참돔의 색, 맛 및 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2008 .09
Effect of carbon dioxide and temperature on oxygen consumption of red seabream Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Evaluation of Piperine as a dietary supplement for red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Optimum dietary protein to energy ratio for red seabream (Pagrusmajor)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2012 .06
Effect of dietary supplementation of emulsifier on growth and immune responses in red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2012 .06
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
COMPARISON OF THE GROWTH PERFORMANCE AND WHOLE-BODY AMINO ACID COMPOSITION OF JUVENILE RED SEABREAM Pagrus major FED THE FREE OR DIPEPTIDE FORM OF LEUCINE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
일본산 참돔, Pagrus major 종묘생산과정중 사육수 변화로 인한 대량폐사
한국양식학회지
1998 .05
Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
Effects of Different Feeding Regimes on the Compensatory Growth of Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
RED SEABREAM IRIDOVIRUS (RSIV) IS PROBABLY INSENSITIVE TO THE TRANSIENT INNATE IMMUNE RESPONSE INDUCED BY POLY(I:C)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
물리 및 효소화학적 방법에 의한 참돔, Pagrus major의 품질판정 지표 설정
한국양식학회지
2004 .08
0