지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
실험재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .08
이차원전기영동법을 이용한 과 간의 white muscle red muscle단백질 발현양상의 비교분석
한국축산학회지
2003 .01
Red muscle myosin과 White muscle myosin의 생물활성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part Ⅰ. Phase Microscopy of Myofibrils from Rabbit Muscle
한국식품과학회지
1974 .06
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 특성 비교
한국식품영양과학회지
1999 .04
Proteome Analysis of Porcine White and Red Muscle Types
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
A New Process for Muscle Protein Isolate
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Comparison of Physicochemical Characteristics of Hot-boned Chicken Breast and Leg Muscles during Storage at 20℃
한국축산식품학회지
2011 .01
Silver and Sport Product Development for Muscle Loss Prevention and Muscle Strengthening
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory Effect of Red Bean Extract on TNF-α-induced Muscle Atrophy in Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Green Tea Maintains Antioxidative Defense Enzyme Activities and Protects Against Lipid Peroxidation in Rat Gastrocnemius Muscles After Aerobic Exercise
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Meeting the meat: delineating the molecular machinery of muscle development
한국축산학회지
2016 .01
Assessment of Solubility, Heavy Metals and Microbial Safety in Differently- Treated Muscle Tissues of Mackerel Scomber japonicus
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Comparisons of Chicken Muscles between Layer and Broiler Breeds using Proteomics
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
0