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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과
고찰
요약
참고문헌
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물리ㆍ화학적 방법에 의한 참돔, Pagrus major의 품질판정
한국양식학회지
2004 .08
효소ㆍ화학적 방법에 의한 참돔, Pagrus major의 품질판정
한국양식학회지
2004 .08
Effect of carbon dioxide and temperature on oxygen consumption of red seabream Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Evaluation of Piperine as a dietary supplement for red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effect of dietary supplementation of emulsifier on growth and immune responses in red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2012 .06
일본산 참돔, Pagrus major 종묘생산과정중 사육수 변화로 인한 대량폐사
한국양식학회지
1998 .05
Influence of feeding frequency on growth, feed intake and proximate composition of juvenile red seabream Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
급이 및 비급이 참돔의 조직감 비교
한국식품영양과학회지
2008 .09
[P-16] Efficiency of sand, polystyrene microbead and Kaldnes Ⓡ bead for red seabream culture in laboratory scale recirculating system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2011 .06
COMPARISON OF THE GROWTH PERFORMANCE AND WHOLE-BODY AMINO ACID COMPOSITION OF JUVENILE RED SEABREAM Pagrus major FED THE FREE OR DIPEPTIDE FORM OF LEUCINE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of Extrusion Conditions on the Physicochemical Properties of Extruded Red Ginseng
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
횟집 수조 보관 중에 자연산, 양식산 참돔 및 숭어의 물리ㆍ화학적 성분변화
수산해양교육연구
2009 .10
[P3-11] Comparison of muscle color, taste and nutrition components between red seabreams cultured by feeding and starving
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
함수율에 따른 우리밀의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Optimum dietary protein to energy ratio for red seabream (Pagrusmajor)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2012 .06
Compared to the Optimum Moisture Content and Mechanical Strength of Clay and Sand under Compaction
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of Dietary Supplementation of Citrus Byproduct and Fermented Citrus Byproduct on Innate Immunity of Red Seabream Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .10
급이 및 비급이 참돔의 색, 맛 및 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2008 .09
[P3-10] Comparison of muscle texture between red seabreams cultured by feeding and starving
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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