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감식초로부터 분리한 Acetobacter sp의 내산성에 관한 연구
한국식품과학회지
2001 .10
Isolation and Cultural Properties of Acetic Acid Bacteria for Production of Onion Vinegar
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Acetobacter sp.를 이용한 알로에 식초의 발효조건 및 Lipase활성 저해효과
Applied Biological Chemistry
1999 .01
정치배양중 식초 오염균의 생육특성과 cellulose 생산
한국식품과학회지
2003 .12
유자식초 제조를 위한 초산균의 분리 및 배양조건
Food Science and Preservation
2006 .06
2단계 발효에 의한 양파식초의 성분변화
한국식품과학회지
2002 .12
Characterization of Acetobacter pasterianus GV26-1 Isolated from Korean Traditional Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Characteristics of Acetobacter for Purple-Fleshed Sweet Potato Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
초산균에 따른 감자식초의 품질 비교
Food Science and Preservation
2001 .03
[P8-246] Antioxidant, antihypertensive and anticancer activities of onion vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cellulose 생합성 세균의 분리 및 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Production of Korean Domestic Wheat (Keumkangmil) Vinegar with Acetobacter parterianus A8
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Volatile Flavor Components in Pumpkin Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
An History of the Manufacturing Technology of Korean Native Vinegar : Referred especially on Vinegars which appeared in Old Texts of Korean Agriculture
한국식품과학회지
1971 .04
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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