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Kocat-D1의 streptozotocin으로 유도한 당뇨모델에 대한 항당뇨 활성
한국식품과학회지
2010 .04
3T3-L1 Adipocyte와 C57BL/KsJ-db/db Mice에서 KOCAT-D1의 항당뇨 활성
한국식품영양과학회지
2010 .05
Isolation and Identification of Organic Compounds from Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and Characterization of Antioxidative Compounds from the Aerial Parts of Angelica keiskei
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Isolation and characterization of an antifungal substance from mushrooms
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Isolation and determination of active compounds from Shihogyeji-Tang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation and Biological Activities of the compounds from brown seaweeds
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2010 .04
Evaluation of the biological activities of marine bacteria collected from Jeju Island, Korea, and isolation of active compounds from their secondary metabolites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Isolation and Characterization of Phosphate Solubilizing Microorganism153
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Isolation and Characterization of Novel Insecticidal cry1-Type Genes from Bacillus thuringiensis Strains
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2004 .10
[P8-278] Isolation of an Active Compound with Alpha-Glucosidase Inhibitory Activity through High Throughput Screening (HTS) Technique from Marine Algae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dietary Therapy and Its Related Issues for Management of Type 2 Diabetes in Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P5-29] Isolation and characterization of yeasts to produce wine from Omija
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P2-43] Isolation and Identification of Antioxidant Compounds in Bamboo Culm Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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