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Clostridium difficile: 새로운 식중독 세균의 출현?
Safe Food
2013 .01
해외 기술 - 식육제품에서 병원균으로 $Clostridium$ $difficile$의 출현
식품기술
2011 .01
Inhibitory Effects of Naturally Occurring Flavonoids on a Human Intestinal Bacterium, Clostridium perfringens
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Growth and Enterotoxin Production of Newly Isolated Clostridium perfringens
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Modeling of Dried Sweet Potato to Describe Survival of Clostridium perfringens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P5-88] Changes in the viability of the γ-irradiated Clostridium perfringens KCTC 5102
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
햄 및 소시지류에서의 Clostridium perfringens에 대한 정량적 미생물 위해평가
한국축산식품학회지
2012 .01
Bifidobacterium spp.와 Clostridium perfringens의 생육에 영향을 주는 식품소재의 탐색
한국식품과학회지
1993 .10
Antimicrobial Effects of 8-Quinolinol
Food Science and Biotechnology
2006 .10
식물추출물의 Clostridium 병원균에 대한 항균활성 탐색
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbial risk assessment of Clostridium perfringens in school restaurants cooked rice in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Survival Kinetics of Clostridium perfringens in Hamburger available in Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쑥의 Clostridium perfringens 생육 저해 물질의 최적 추출조건
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Anti-microbial Activity of Geranium koreanum against Clostridium perfringens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
등온증폭법을 이용한 Clostridium difficile 검출
한국식품영양과학회지
2012 .09
Effects of Soybean Extract on Growth and Metabolism of Clostridium perfringens and Some Human Intestinal Bacteria
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Evaluation of Sandwiched Microtiter Plate (SMP) and Mini-Tube Methods for Recovery of Clostridium perfringens from Foods
Food Science and Biotechnology
1996 .09
분쇄 육제품(ground meat products)으로부터 Clostridium difficile의 분리
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inhibition of Clostridium difficile Virulence by Lactobacillus acidophilus GP1B
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Biocontrol and Rapid Detection of Clostridium perfringens and C. difficile in Foods Using an Endolysin and Associated Cell Wall Binding Domain (CBD) Originated from a Bacteriophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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