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[P8-115] Effect of Heat Treatment Condition on the Antioxidant and Several Physiological Activities of Persimmon Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
흡연자 및 비흡연자의 뇨중 니코틴 및 코티닌 함량
한국연초학회지
1997 .01
Uninary Nicotine and Cotinine Levels in Smokers and Nonsmokers Related to Smoking Habit in Korea
한국연초학회지
2001 .01
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
담배 중 pH와 Nicotine 함량에 의한 Free nicotine 측정
한국연초학회지
2005 .01
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
[P8-210] Antioxidant Activity of Five Korean Persimmon Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S14-2] Effects of Onion Peel Extracts on Blood Circulation and Antioxidant Status in Male Smokers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-227] The Antioxidant Functional Fermented Juice from Daebong Persimmon Peels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
담배 중 pH와 nicotine 함량에 의한 free nicotine 측정
한국연초학회 학술발표회
2005 .01
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant and Nicotine Degradation Effects of Medicinal Herbs
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Comparison of Nutrient Intakes and Blood Profiles between Male Smokers and Non-Smokers
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Onion Peel Extract Supplementation on Antioxidative Status in Korean Male Smokers : Impact of GST genetic polymorphisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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