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The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-115] Effect of Heat Treatment Condition on the Antioxidant and Several Physiological Activities of Persimmon Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[S15-2] Antioxidant and Antigenotoxic Activity of Different Parts of Non-astringent Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant activity and Anti-inflammatory from the Different Parts of Persimmon (Diospyros kaki L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidative Properties of Different Solvent Extracts from Persimmon (Diospyros kaki cv. Fuyu) Flower-Buds
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
냉풍건조 곶감과 천일건조 곶감의 이화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .08
감(枾)을 利用한 잼의 製造硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
[P8-180] Antioxidant Activity of Extracts from Sweet Persimmon (Diospyros kaki) Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Comparative Studies of Antioxidant Activities and Nutritional Constituents of Persimmon Juice (Diospyros kaki L. cv. Gapjubaekmok)
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts from different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
곶감, 생감 및 감잎 추출물의 생리활성 효과
한국식품영양과학회지
2008 .08
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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