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[P8-335] Antioxidant Activity and Antigenotoxic Effect of Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (2) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (1) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-120] Antioxidant and Antigenotoxic Effect of Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in the Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Nine Spring Greens During Frozen Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antigenotoxic Activities of Chlorophyll - Rich Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
[S15-2] Antioxidant and Antigenotoxic Activity of Different Parts of Non-astringent Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
추출 온도에 따른 산수유의 항산화 활성 및 항유전독성 효과 비교
한국식품영양과학회지
2011 .02
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Shiitake Mushroom as Affected by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Extracts from Dried Sea Tangle (Laminaria japonica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Red beet (Beta vulgaris L .)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산수유를 이용한 저당 산수유잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
[P8-203] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Omija (Schizandra Chinensis B.) Extracted with Water at Various Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Qualities Characteristics of Sansuyu (Corni fructus) Products in Small Scale Farm of Gurye vs. Other regions - Morroniside, Loganin and Cornin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유 퓨레로 제조한 젤리의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2017 .01
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