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오미자(Schizandra chinensis) 추출물의 항균물질 분리
한국식품과학회지
2003 .06
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 용매에 의해 추출된 오미자의 항산화능과 항유전독성 효과
한국식품영양과학회지
2010 .04
[P8-297] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Sweet Persimmon Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[OP-15] Molecular Structural Identification of Major Anthocyanin ex-tracted from Omija (Schizandra chinensis) Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Omija (Schizandra chinensis Baillon) Extract on the Physico-Chemical Properties of Nabakkimchi during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
오미자 추출을 위한 전처리로서의 볶음공정 최적화
한국식품과학회지
2001 .06
오미자 건조와 저장에 관한 연구
Food Science and Preservation
1998 .09
Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
건조 오미자의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2001 .12
오미자의 성숙단계별 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
오미자 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2008 .08
오미자 물추출물의 세균증식 억제효과
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
오미자첨가 연근정과의 제조와 저장중 품질 변화
Food Science and Preservation
2010 .08
오미자 첨가 도라지 정과의 제조와 저장 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2011 .06
흑오미자 즙액의 추출조건과 추출물의 특성
한국산림과학회지
2006 .01
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