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산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
[P8-129] Antioxidant activity and antigenotoxic effect of water extract of Sansuyu fruit (Corni frucfus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P1-11] Evaluation of in vitro antioxidant and radical scavenging capacity of compounds isolated from Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Changes in the Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Nine Spring Greens During Frozen Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[S15-2] Antioxidant and Antigenotoxic Activity of Different Parts of Non-astringent Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-120] Antioxidant and Antigenotoxic Effect of Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Improvement of the Functional and Organoleptic Properties of the Fermented Soymilk with Bacillus subtilis 2829PNU015 in Addition of Corni fructus Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Active Ingredients and Quality Characteristics of Corni fructus by Pre-drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Shiitake Mushroom as Affected by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
산수유에 함유된 항암물질의 정제 및 특성
한국식품과학회지
2004 .12
Protective and Antioxidant Effects of Corni fructus against Bisphenol A-Induced Cytotoxicity in Leydig Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immune Enhancing Effect of Corni Fructus Extracts and Isolation of Active Component
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Red beet (Beta vulgaris L .)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antigenotoxic Activities of Chlorophyll - Rich Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Comparison of Antioxidative and Antigenotoxic Activities of Different Parts of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-215] 산수유(Corni fructus) 물 추출물이 3T3-L1 지방세포의 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
산수유 첨가에 따른 밀가루 반죽의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2008 .06
Antioxidant Activities and Antigenotoxic Effect of Extracts from Dried Sea Tangle (Laminaria japonica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Corni fructus during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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