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[P8-349] Biological Activities of Solvent Fractions of Ethanol Extracts from the Fruit of Nandina domestica Thunb
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
고온층적처리를 이용한 남천(Nandina domestica )의 종자 휴면 타파 및 발아 기간 단축
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
First report of tobacco mosaic virus infecting Nandina domestica in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
남천(Nandina domestica) 열매 분획 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2011 .10
[P8-264] Antioxidant Activities of Hot-Water Extracts from Dried Garlic and Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
옥상녹화를 위한 남천 외 3수종의 내건성 평가
한국농림기상학회지
2014 .01
Antioxidant Capacity of Jujube Hot-Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
화살, 남천, 차, 초피나무 4유용수종(有用樹種)의 종자(種子) 발아촉진처리(發芽促進處理)가 포지발아(圃地發芽)와 유묘(幼苗) 생장(生長)에 미치는 효과
한국산림과학회지
1995 .01
도심지역 고온현상이 사과나무 생육과정에 미치는 영향: 대구광역시 '후지'/M.9을 사례로
한국농림기상학회지
2013 .01
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Water Extract from Diospyros lotus Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
남천(Nandina dmestica Thunb.)의 경정배양에 의한 기내번식
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Antioxidant Activity of Fruits Produced in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효 흑대추 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2012 .12
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