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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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오미자(Schizandra chinensis) 추출물의 항균물질 분리
한국식품과학회지
2003 .06
오미자 추출을 위한 전처리로서의 볶음공정 최적화
한국식품과학회지
2001 .06
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
오미자 첨가 도라지 정과의 제조와 저장 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2011 .06
건조 오미자의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2001 .12
오미자의 성숙단계별 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
오미자첨가 연근정과의 제조와 저장중 품질 변화
Food Science and Preservation
2010 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Cookies Made with Omija (Schizandra chinesis Baillon) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
오미자 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2008 .08
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-203] Antioxidative and Antigenotoxic Effect of Omija (Schizandra Chinensis B.) Extracted with Water at Various Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오미자 추출물을 첨가한 도라지와 연근 정과의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .02
Pilot-scale production of Omija-cheong by low temperature incubation : An assessment of quality characteristics
Food Science and Preservation
2016 .12
[OP-15] Molecular Structural Identification of Major Anthocyanin ex-tracted from Omija (Schizandra chinensis) Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
오미자 첨가율이 오디청의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .07
[P5-45] Antimicrobial Activity of Schizandra chinensis Baillon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
반응표면 분석을 이용한 오미자 추출조건의 최적화
Food Science and Preservation
2006 .04
오미자박 압착액 분말을 첨가한 고추장의 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
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