지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P3-15] Preservation and Antioxidant Effect of Muffins Prepared with Cheonggukjang Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Physicochemical Properties of Muffins Made With Ultrafiltered Sunmul Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Muffins Containing Fish Scale Collagen Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Differences in Manufacturing Process and Quality between Cheonggukjang for Use in the Raw and Cheonggukjang for Stew
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
아로니아 분말 첨가가 머핀의 품질 및 항산화능에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Influence of the addition of red ginseng marc powder on the quality and antioxidant activity of muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P9-27] A Research on the Preference for Cheonggukjang Dishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality Characteristics of Cheonggukjang made with Peanut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
검은비늘버섯 분말을 첨가한 머핀의 품질특성
Food Science and Preservation
2014 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-218] Isoflavone Content and Antioxidative Activity of Cheonggukjang Prepared with Various Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Muffins Containing Tetragonia tetragonoides Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-114] Optimizing Production conditions of Brown Rice Cookie Prepared with Beet Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쌀겨를 첨가한 머핀의 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .10
적포도주를 첨가한 머핀의 기호적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .12
Quality Characteristics of Muffins Containing Akebia quinata leaves Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
0