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Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of Natural Seasoning Ingredient using Turmeric and Roasted Soybean Mixture fermented by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
Physicochemical Properties of Texturized Vegetable Proteins Extruded at Different Moisture Contents and Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-93] Physicochemical Properties of Jet-milled Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
고초균 발효에 의한 홍삼박 발효물에 쑥 분말 첨가에 따른 물리화학적 및 항산화적 특성
한국식품영양과학회지
2010 .09
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
[P8-258] Anticancer Effect of Soybean Milk Fermented by Bacillus subtilis in AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-239] The Antioxidant Activities of Mixed Fermented Materials of Various Mixed Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고초균을 이용한 볶은 콩과 곡류 혼합 발효물의 물성 및 기능성 평가
한국식품영양과학회지
2011 .03
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
[P6-54] Isolation and Characterization of Novel Bacillus sp. from Soybean Fermented and Soybean Curd Residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Changes in Physicochemical Properties of Rice Flour under Accelerated Aging Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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