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[P8-259] Effects of Red Ginseng Fermented by Lactobacillus fermentum NUC-C1 on Antioxidant Enzyme Activities in STZ-Treated Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Medicinal Herb Extracts on Antioxidant and Anti-stress Activities in Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P10-248] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
The Antioxidant Activity of Red Ginseng Treated with High Hydrostatic Pressure and Hydrolytic Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-325] Hepatoprotective effect of fermented medicinal herbs extract against ethanol-induced oxidative stress in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Immunomodulatory Activity of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Effect of Extracts from Medicinal Herb Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
약선죽(藥膳粥)에 대한 인지도 및 메뉴 개발 방향 - 대전지역 성인 여성을 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
[P10-56] Study on the Antioxidant Activity of Extracts of Chungkookjang Adding Red Ginseng Adding Red Ginseng and Rubus Coreanus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-28] Effects of Red Ginseng and Fermented Herbal Extract on the Antioxidant Activity and Sensory Property of Kochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-107] Antioxidant and Rat α-glucosidase Inhibitory Activities of Black Ginseng Extract and Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-77] Bioavailability of Fermented Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Production and Efficacy of Active Compounds from Red Ginseng Extracts Fermented with Microorganisms and Its Recombinant Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[OP-34] Effect of Ginseng and Medicinal Herbs on Expression of Heat Shock Proteins in Rat Liver After In Vivo Heat Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Analysis of Anti-oxidant Activity of Medicinal Herb
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Red Ginseng Product Fermented by Two-step Fermentation Process and Method of Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Streptozotocin유발 당뇨쥐에 있어서 Metallothionein 합성에 미치는 비타민 E의 영향
한국식품영양과학회지
1995 .04
약용식물 첨가 발효홍삼 추출물의 Streptozotocin 유발 당뇨쥐에 대한 항산화 효과
한국식품과학회지
2012 .06
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