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[총설] 토란과 토란 전분의 이화학적 성질과 가공 적성
식품산업과 영양
1998 .10
농산물 이야기(38)-토란
생활과 농약
2008 .01
흑토란의 식품재료화를 위한 숙성 조건에 따른 토란의 특성 및 관능 최적화
한국식품과학회지
2016 .04
[P8-295] 토란에서부터 면역활성 다당의 정제 및 제반 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
In Vitro Study on Chitosan and Guar Galactomannan Mixtures as Bile Acid Sorbents
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Buckwheat Starch-galactomannan Mixtures
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
[P5-06] 고구마전분-Galactomannan 혼합물의 레올로지 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Influence of Galactomannan Addition on Rheological Properties of Buckwheat Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
비료 시용 수준이 토란 수량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
[P3-25] Rheological and thermal effects of galactomannan addition to acorn starch paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of Galactomannan addition on Rheological, Pasting, and Physical Properties of Water Chestnut Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Adsorption Capacity of Pectin and Guar Galactomannan Mixtures as Bile Acid Sorbents
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Antibacterial Activity of Lysozyme - Galactomannan Conjugate against Escherichia coli
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
정식심도가 토란 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
관수량이 토란 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Food Safety of Functional Neoglycoproteins Prepared by Covalent Attachment of Galactomannan to Food Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
박피 토란의 저장중 폼질특성에 미치는 침지액의 영향
한국식품과학회지
2006 .12
품종별 국내산 토란 분말의 영양성분 및 이화학적 특성
한국식품과학회지
2010 .10
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