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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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In Vitro Study on Chitosan and Guar Galactomannan Mixtures as Bile Acid Sorbents
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1999 .08
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
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1992 .12
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Buckwheat Starch-galactomannan Mixtures
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
Influence of Galactomannan Addition on Rheological Properties of Buckwheat Starch
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2012 .10
[P5-06] 고구마전분-Galactomannan 혼합물의 레올로지 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Development and Characterization of Guar Gum Film Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Guar Gum이 순두부찌개 소스의 품질 특성에 미치는 영향
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2015 .03
[P3-25] Rheological and thermal effects of galactomannan addition to acorn starch paste
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2009 .11
Effects of Galactomannan addition on Rheological, Pasting, and Physical Properties of Water Chestnut Starch
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2014 .10
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
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2020 .07
Effect of Sugar Type on Rheological Properties of High-methoxly Pectin Gels
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2003 .06
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
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2019 .06
배 추출 펙틴이 2K1C 고혈압 흰쥐의 혈압, 혈장 Renin, ANP 및 Cardiac Hypertrophy에 미치는 영향
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2003 .07
Antibacterial Activity of Lysozyme - Galactomannan Conjugate against Escherichia coli
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Guar gum을 활용한 마이크로파티클 보류시스템
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .11
식이섬유 첨가가 흰쥐의 간 Xanthine Oxidase 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .12
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