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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-335] Antioxidant Activity and Antigenotoxic Effect of Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Active Ingredients and Quality Characteristics of Corni fructus by Pre-drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P1-11] Evaluation of in vitro antioxidant and radical scavenging capacity of compounds isolated from Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Immune Enhancing Effect of Corni Fructus Extracts and Isolation of Active Component
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activities of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2009 .10
산수유에 함유된 항암물질의 정제 및 특성
한국식품과학회지
2004 .12
Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Corni fructus during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
산수유 첨가에 따른 밀가루 반죽의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2008 .06
[P8-215] 산수유(Corni fructus) 물 추출물이 3T3-L1 지방세포의 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
추출조건에 따른 산수유 열매 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2012 .04
The Hypocholesterolemic Effects of Soymilk Fermented with Bacillus subtilis Compared to Soymilk with Cheonggukjang Powder in Apolipoprotein E Knockout Mice
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산수유 추출물의 항균 및 항산화성
Food Science and Preservation
1999 .03
Development of Functional Soymilk Fermented by Bacillus Subtilis and Spry Drying Product with Neuroprotective Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
산수유의 영양성분과 항균효과
한국식품영양과학회지
2006 .08
[P5-62] Antiobesity Effect of the Bacillus subtilis KC-3 Fermented Soymilk in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Protective and Antioxidant Effects of Corni fructus against Bisphenol A-Induced Cytotoxicity in Leydig Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-123] Antioxidative Activity of Bacillus sp. : Fermented Soymilk under in vitro and Cellular System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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