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품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Diversity study of common buckwheat germplasm in the Republic of Korea using GBS
Plant Biotechnology Reports
2022 .12
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
방사선 처리가 메밀 종자 수확에 미치는 영향
농업생명환경연구
2021 .01
Phenolic Compound Extraction from Buckwheat Leaves by Subcritical Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Qualitative and Quantitative Traits to Identify Different Chinese Jujube Cultivars
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
일반 메밀과 쓴 메밀 제분 분획 별(milling fractions) 추출물의 산화방지 효과
한국식품과학회지
2018 .10
Development of Functional Food Product for the Reduction of Body Fat Using Tartary Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Fagopyrin F: A Novel Photosensitizer from Buckwheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Use of Underwater Plasma Activated Water for Seed Sterilization in Buckwheat Sprout Production
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
미국 벼 품종의 입형과 호화점도 및 식감 관련 형질 특성 분석
한국육종학회지
2022 .06
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