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한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genetic Relationship of 95 Apple Germplasm Using GBS Based SNPs
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Genetic Diversity and Population Structure of Pear Germplasm Collected from in Korea using SSR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identifying Genetic Diversity, Population Structure, and Core Collection of Korean Apple Germplasm Using SSR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
방사선 처리가 메밀 종자 수확에 미치는 영향
농업생명환경연구
2021 .01
유전자원의 효율적 활용을 위한 데이터 구성: 메밀의 사례 연구
한국육종학회지
2022 .06
Genetic Diversity and Population Structure Analysis Using Genotyping by Sequencing-Derived SNPs in Pear Germplasm Accessions
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Genetic Diversity Analysis of Garlic (Allium sativum L.) Germplasms Using SSR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
주요영양성분과 농업적 특성 분석을 통한 한중일 귀리(Avena sativa L.) 유전자원의 원산지별 다양성 비교
한국육종학회지
2019 .01
Genetic variation and selection of pepper germplasm on resistance to bacterial wilt
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
국내 억새 유전자원 수집 후 형태 및 생육 특성 변화
Weed&Turfgrass Science
2018 .03
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Phenotypic, biochemical and genetic diversity of pepper (Capsicum spp.) germplasm reflects selection for cultivar types and spatial distribution
Plant Biotechnology Reports
2024 .06
SSR 마커를 이용한 배 유전자원의 유연관계
Journal of Plant Biotechnology
2016 .12
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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