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Physicochemical Properties of Blood Jerky with Various Levels Duck Blood Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Jerky Using Fish and Fishery Products and Its Food Safety Evaluation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sanitary Characterization of Commercial Fish Jerky
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Alteration of import scallop during storage using physicochemical and microbiological experiment and sensory evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대학급식소 작업시설과 환경의 미생물 오염도 분석 및 작업환경 실태조사
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Physicochemical and Microbiological Property of Commercial Gochujang Rib Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Contamination Level of Hygiene Indicator and Prevalence of Foodborne Pathogens in Retail Beef in Parallel with Market Factor
한국축산식품학회지
2018 .01
한약재 품질관리를 위한 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effect of Natural Plant Extracts on Quality Characteristics and Storage Stability of Hanwoo Beef Jerky
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
육포의 신시장 창출을 위한 기술동향 분석 및 시장 예측 전망
축산식품과학과 산업
2019 .01
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Shelf-life of Sea Rainbow Trout Jerky
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
국내 유통 중인 한약재의 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Sensory, Microbiological and Physicochemical qualities of Manila clam during cold storage at refrigeration temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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