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Characteristics of Maclura tricuspidata Fruit Vinegar and Its Bioactive Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Gastroprotective Effects of Cudrania tricuspidata Leaf Extracts by Suppressing Gastric cAMP and Increasing Gastric Mucins
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Cudrania tricuspidata Extract Protects against Reflux Esophagitis by Blocking H₂ Histamine Receptors
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
꾸지뽕나무 잎 추출물의 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl Radical 소거 활성 성분 분석
한국약용작물학회지
2024 .06
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunomodulatory effect of Cudrania tricuspidata leaf extract on mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhancement of Active Substance and Effect of Physiological Activity on Fermentation of Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Macrophage Protection Effects of Polysaccharides Extracted from Cudrania tricuspidata Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory effects of Cudrania tricuspidata twig fermented with Ganoderma lucidum mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Chemical and Biological Characterization of Fermentation Extract from Cudrania tricuspidata Bureau
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Analysis of Hot Water Extracts Physiological Activity According to Drying Methods of Cudrania tricuspidata Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
간장박 가수분해물에서 생성된 반응향 성분의 주성분 분석
한국식품영양과학회지
2019 .01
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
효소처리 누에 분말의 생리 활성에 관한 연구
한국식품과학회지
2022 .02
구지뽕 나무의 엽록체 TrnL-F 영역 염기서열 분석을 통한 특이적 SNP 분자마커의 확인
Journal of Plant Biotechnology
2017 .06
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
In Vitro Anti-Obesity Effect of 4-Hydroxybenzoic acid from Cudrania tricuspidata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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