지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 이론적 배경
Ⅲ. 연구방법
Ⅳ. 결과 및 고찰
Ⅴ. 요약 및 결론
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
기후변화에 대한 소비자 인식과 육류소비
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2015 .04
환경에 대한 소비자 관심과 친환경식품 소비 : 지각된 소비자효과성과 지속가능한 소비행동의 매개효과 분석
한국지역사회생활과학회지
2018 .05
서울·경기지역 20-30대 성인의 음식관여도와 건강식행동 및 외식행동과의 연관성 비교
동아시아식생활학회지
2021 .04
Ethnic differences in attitudes, beliefs, and patterns of meat consumption among American young women meat eaters
Nutrition Research and Practice
2023 .02
Ethnic differences in attitudes, beliefs, and patterns of meat consumption among American young women meat eaters
Nutrition Research and Practice
2023 .02
소비자의 환경적 관심과 유기농식품 소비행동 : 소비자의 지각된 시장영향력의 조절효과와 매개효과
한국지역사회생활과학회지
2017 .05
식육 및 식육가공품 섭취에 따른 안전성 및 식중독 위험성 인식
한국식품조리과학회지
2016 .01
COVID-19가 식품소비패턴 및 식행동에 미치는 영향 - 서울, 경기지역을 중심으로 -
동아시아식생활학회지
2021 .04
한 · 중 패션제품 소비자 불평행동에 미치는 영향요인 분석 Ⅱ -소비자의 라이프스타일과 성격을 중심으로-
패션 비즈니스
2018 .01
Food-related media use and eating behavior in different food-related lifestyle groups of Korean adolescents in metropolitan areas
Nutrition Research and Practice
2024 .10
Food-related media use and eating behavior in different food-related lifestyle groups of Korean adolescents in metropolitan areas
Nutrition Research and Practice
2024 .10
대전 · 충청지역 소비자의 로컬푸드 인식 유형에 따른 구매행태와 만족에 관한 연구
한국지역사회생활과학회지
2020 .08
생태 친화적 기능성식품 선택과 관련된 소비자특성 분석
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2019 .04
복합소비공간 만족도에 미치는 영향요인분석 : 지각된 혜택과 관여도를 중심으로
한국생활과학회지
2022 .12
농업부문 이상기후 대응을 위한 소비자의 세금 지불 의향요인 분석
한국기후변화학회지
2024 .10
A study on the consumer behavior and attitude toward low-sodium convenience store foods
Nutrition Research and Practice
2024 .08
A study on the consumer behavior and attitude toward low-sodium convenience store foods
Nutrition Research and Practice
2024 .08
Examining the impact of attributes and consumer characteristics influencing loyalty to Korean ramen among Chinese consumers using structural equation modeling and artificial neural network analysis
Journal of Nutrition and Health
2024 .10
0