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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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커큐민 나노에멀젼의 특성에 미치는 바이오폴리머 유화제의 영향
산업식품공학
2016 .01
미세유동화법으로 제조한 캡사이신 함유 나노에멀션의 안정성
한국식품영양학회지
2016 .12
Nanoemulsion application in meat product and its functionality: review
한국축산학회지
2023 .03
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
캡사이신 함유 나노에멀션으로 반죽한 생면의 품질특성과 저장안정성
한국식품영양학회지
2017 .10
Effects of relative humidity and neutral emulsifier on oxidative stability of corn oil during room temperature storage
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Stability of Beta-cyclodextrin Encapsulated Turmeric Extract Nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Encapsulation of Curcumin and MCT Oil into Nanostructured Lipid Carriers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
High content curcumin extraction from Turmeric using emulsifiers and ultrasonication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of nanoemulsion with saponin for potential application in oral delivery of vitamin A and E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Bioaccessibility of β-Lactoglobulin Nanoemulsions Containing Coenzyme Q<sub>10</sub>: Impact of Droplet Size on the Bioaccessibility of Coenzyme Q<sub>10</sub>
한국축산식품학회지
2018 .01
Development of Turmeric Extract Nanoemulsions and Their Incorporation into Canned Ham
한국축산식품학회지
2017 .01
옥테닐호박산 전분을 이용한 나노유화액 형성과 안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2022 .05
Curcumin과 관련 성분들의 산화방지활성과 세포독성 분석 및 구조와 활성 연관성 조사
한국식품과학회지
2021 .08
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