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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
글로벌 육포시장의 변화와 국내 육포시장의 발전 방향
축산식품과학과 산업
2016 .01
Quality characteristics of semi-dried restructured jerky: combined effects of duck skin gelatin and carrageenan
한국축산학회지
2020 .01
육포의 신시장 창출을 위한 기술동향 분석 및 시장 예측 전망
축산식품과학과 산업
2019 .01
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
일본 수입돈육과 브랜드사례로 본 일본 돈육산업의 생존전략
축산식품과학과 산업
2019 .01
겨자 분말의 첨가 수준에 따른 가정간편식(HMR)형 돈육 재구성 육포의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .06
Sanitary Characterization of Commercial Fish Jerky
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Development of Jerky Using Fish and Fishery Products and Its Food Safety Evaluation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effect of Natural Plant Extracts on Quality Characteristics and Storage Stability of Hanwoo Beef Jerky
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
당침지 처리된 닭 가슴살 육포의 이화학적 특성 및 산화안정성
Food Science and Preservation
2017 .02
Analysis of the electrical properties of pork to discriminate between fresh and frozen/thawed pork
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
흑미 첨가한 저항전분 함유 도담쌀 압출면 품질 특성, 항산화 활성 및 in vitro 혈당지수
한국식품영양과학회지
2021 .10
가죽나물 분말을 첨가한 돈육 패티의 항산화 활성 및 품질특성
한국식품영양과학회지
2022 .02
Analysis on difference of consumer’s evaluation on visual features of pork cuts
한국축산학회지
2021 .01
Anti-Obesity, Anti-Obesogenic, and Anti-Muscle Atrophy Activities of Black Rice, Black Rice Bran, and Milled Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Shelf-life of Sea Rainbow Trout Jerky
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physicochemical Properties of Blood Jerky with Various Levels Duck Blood Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
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