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Optimization of enzymatic liquefaction and saccharification of non-waxy rice starch for pre-treatment of lactic acid fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characterization of Chemical Composition and Enzymatic Saccharification of Lignocellulosic Biomass by Alkali Pretreatment
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Investigation of Saccharification Characteristics by Korean Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
알칼리 전처리에 따른 목질 바이오매스의 화학조성 변화가 효소가수분해에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
펄프ㆍ제지 산업에서의 프랙탈 기하 원리 및 그 응용
펄프·종이기술
2015 .08
Chemical Constituents of Korean Acacia Honeys and Their Antioxidant Activity
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Fractal Dimension Analysis of Surface Roughness of P&W
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
Study on the Method of Increasing Total Acidity Using Acetic Acid Bacteria by Introducing LED Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Several Treatments on the Vase Life of Acacia spp. Cut Branches
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
과초산 전처리 목질 바이오매스의 화학 조성에 따른 효소 당화 특성
펄프·종이기술
2017 .08
폐MDF의 아염소산나트륨 전처리에 따른 효소당화 효율
한국국제농업개발학회지
2016 .01
미용 티슈 제품 표면 softness의 프랙탈 차원 분석
펄프·종이기술
2023 .12
초산과 구연산의 조합이 사골로부터 칼슘과 인의 용출에 미치는 영향
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Morphological and Fractal Characteristics of Sesame (Sesamum indicum L.) Roots from Various Soil Moisture Contents
한국토양비료학회지
2018 .08
글리콜 에테르 용제를 이용한 단순화된 바이오매스의 아세틸화
펄프·종이기술
2021 .06
프랙탈 차원을 이용한 티슈 제품의 표면 거칠음도 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Kinetic Data for Texture Changes of Foods During Thermal Processing
산업식품공학
2017 .01
Study of Buffer Substitution Using Inhibitory Compound CaCO₃ in Enzymatic Hydrolysis of Paper Mill Waste Fines
펄프·종이기술
2018 .04
Chemical Profile of Korean Acacia Honey and Chestnut Honey
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Physicochemical Characteristics of Dried Ginseng Powder Pretreated with Various Roasting Time Conditions and Pulverized by Cryogenic Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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