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Effects on Metabolism and Electroencephalography by Volatile Compounds in Basil (Ocimum basilicum)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Interaction of Temperature and Light Intensity on Growth Parameters and Functionality of Sweet Basil (Ocimum basilicum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
스위트 바질(Ocimum basilicum L.)의 생장 단계별 항산화 활성과 항염증 효과 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Development of Cultivation Techniques with a Vertical Gardening System in Potted Basil (Ocimum basilicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
상토 용적수분함량 및 관수량이 바실(Ocimum basilicum)의 생육, 생리 반응 및 유용물질 함량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
식물공장내 LED광원에 따른 바질의 생육과 기능성 성분
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
식물공장에서 LED광원과 배양액 농도에 따른 바질의 생육과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
실내 농장에서 재배된 바질의 생육에 대한 광주기와 재배 배지의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Changes in Growth and Total Phenolic Contents of Ocimum basilicum Grown under Various UV-A Light Intensities with RGB LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Inhalation of Basil (Ocimum basilcum) Essential Oil Improved Cardiovascular Health and Leptin Resistance on High Fat-diet Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Various Strains of Agrobacterium rhizogenes Strains on Hairy Root Induction and Analyses of Primary and Secondary Metabolites in Ocimum basilicum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Physical Properties and Structural Changes of Myofibrillar Protein Gels with Basil Seed Gum as Affected by Different Salt Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of basil leaf (ocimum basilicum) marination on sensory attributes of spent layer meat
식품보건융합연구
2018 .01
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Key genes in the phenylpropanoids biosynthesis pathway have different expression patterns under various abiotic stresses in the Iranian red and green cultivars of sweet basil (Ocimum basilicum L.)
Plant Biotechnology Reports
2021 .10
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
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