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Effects on Metabolism and Electroencephalography by Volatile Compounds in Basil (Ocimum basilicum)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Interaction of Temperature and Light Intensity on Growth Parameters and Functionality of Sweet Basil (Ocimum basilicum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
브로일러와 주령이 다른 산란 성계육의 육질 및 가공적성
한국가금학회지
2017 .03
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Development of Cultivation Techniques with a Vertical Gardening System in Potted Basil (Ocimum basilicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Development of plant-based meat ball using Spend coffee grounds added extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Quality Traits of Breast Meat from Commercial Broilers and Spent Hens in Sri Lanka
한국가금학회지
2016 .06
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
스위트 바질(Ocimum basilicum L.)의 생장 단계별 항산화 활성과 항염증 효과 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Effect of Basil (Ocimum basilicum L.) Seed Gum for Reducing Oil Uptake in Doughnuts during Deep Fat Frying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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