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Application of Microbiological Method (DEFT/APC) for Reliable Screening of E-Beam irradiated Pakistani Spices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
식품산업 분야에서의 2세대 전자코의 응용과 활용가능성
식품과학과 산업
2017 .12
Electron spin resonance spectroscopy identifies radiation-induced markers in 7 kGy-irradiated dried lavers subjected to alkaline pretreatment
Food Science and Preservation
2019 .07
Application of E-nose technique as alternative to PSL standard method for irradiated nutmeg
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of E-Sensing Techniques for the Identification of Irradiated Large-Eyed Herring along with DEFT/APC, PSL, ESR and TL Analyses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Electronic nose, DEFT/APC 및 ESR 분석을 이용한 건파의 방사선 조사유래 마커 확인
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Pattern analysis of pork off-flavor by electronic nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening and detection of electron beam-irradiated mandarin oranges during storage by e-tongue, PSL, and ESR techniques
Food Science and Preservation
2022 .04
전자코를 사용하여 할랄식품 적용을 위한 고추장 중 에탄올 분석
한국식품과학회지
2016 .06
Identification Characteristics of Gamma-Irradiated Soybean Using Multi Detection Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Analysing Patterns of Volatile Compound and Nutritional Content in Meat-based Processed Food Type Using Electric Nose (E-nose)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
ESR 분석법에 의한 감마선 조사 처리 건조어류 및 연체류의 조사 여부 판별 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
Change of Aroma Profile of Different Strawberry Cultivars during Storage Using Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Monitoring of Pesticide Residues in Herbs and Spices Distributed in the Southern Area of Seoul
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
Aroma Profiling of Vacuum-Packed Beef during Distribution using Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin A and E Contents of Sauces, and Spices Consumed Nationwide in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Correlations of Sensory Evaluations and Volatile Compounds in Korean Soybean Pastes Using Electronic Nose Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Flavor Profile of Mash of Distilled-Soju from Various Rice Varieties Using an Electronic Nose and Electronic Tongue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Mineral Separation Methods on Thermoluminescence Characteristics of E-beam Irradiated Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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