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Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Analysing Patterns of Volatile Compound and Nutritional Content in Meat-based Processed Food Type Using Electric Nose (E-nose)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Tyramine-Reducing Methods Based on the Previous Studies: Application to the Commercial Soybean-Pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Characteristics among The Isolates from Soybean Pastes for The Mixed Starter Use of Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Probiotic Characteristics of B. subtilis JBS17166 Isolated from Korean Traditional Soybean Pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Analysis of Relative Scent Patterns and Volatile Compounds from Flowers of Aster Species using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업 분야에서의 2세대 전자코의 응용과 활용가능성
식품과학과 산업
2017 .12
Comparative Evaluation of the Volatile Profiles and Taste Properties of tofu made from Korean Soybean cultivars Using Electric Nose, Electric Tongues, and GC/MSD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Volatile Compounds, Phenolic Compounds, and Free Sugars in Roasted Coffee Beans that Influence Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Determination of Toxic Heavy Metals in Korean Culinary Pastes from South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pattern analysis of pork off-flavor by electronic nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
기기적 평가와 패널 기반 평가를 이용한 된장 용액의제시 온도에 따른 맛과 향미 특성 분석 및 비교
한국식품영양학회지
2018 .01
Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Quality Characteristics of Baby Food Prepared from Sweet Potato Pastes with 10 Different Korean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Analysis of Structural Conversion in the Kimchi Incorporated Various Starch Pastes During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Volatiles from the petals of Nelumbo nucifera Using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
전자코를 사용하여 할랄식품 적용을 위한 고추장 중 에탄올 분석
한국식품과학회지
2016 .06
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