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Quantitative SPME Analysis of Free Fatty Acids Composition of Gouda Cheese Made with Cow"s Milk Grazed on High Mountain Grasslands of Pyeongchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on the quality of Gouda cheese using lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Microbiological safety and physicochemical analysis of cheese samples imported to South Korea
한국식품과학회지
2023 .06
산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 미생물 안전성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
평창지역에서 겉뿌림 산지초지 조성시 목초 파종시기가 초지의 생산성과 식생에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2018 .01
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
A Study on the quality of Camembert cheese using Lactic acid bacteria native in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A survey on the distribution of dung beetles in cattle pasture and horse pasture in Jeju, Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Objective Measurements of Textural and Rheological Properties of Cheese
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Functional processed cheese manufactured by cottage cheese and fermented soybean mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on quality of Cheddar Cheese using Lactic acid bacteria Isolate from Cheese Aging Cave in Imsil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of Prebiotic Potential of Soy Protein Isolate-Based Imitation Cheeses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Some Properties of Fresh and Ripened Traditional Akcakatik Cheese
한국축산식품학회지
2018 .01
Growth Behavior of Listeria monocytogenes during over 60-Day Ripening of Camembert Cheeses Produced by Unpasteurized Raw Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .12
젖소 사육환경과 영양조성에 대한 마케팅 정보가 치즈 선호도에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
Change in Size and Fatty Acid Composition according to the Growth Duration of Mealworm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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