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Effect of Feeding Strategies on Milk Production of Holstein Dairy Cows Managed by Small-Farmers Alpine Grassland in Korea
한국초지조사료학회지
2018 .01
국내 홀스타인의 우유 내 지방산의 산차 및 비유기간별 유전모수 추정
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .09
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Barn or Grazing on Biochemical Indices in Prepartum, and Milk Composition in Postpartum of Dairy Cows
한국초지조사료학회지
2019 .01
A comparative study on milk composition of Jersey and Holstein dairy cows during the early lactation
한국축산학회지
2020 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Biofortified Butter with α-Linoleic Acid Induces Fatty Acid Remodeling and Thermogenic Activation in the Brown Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국의 목장형유가공 현황과 미래
동물생명과학연구
2016 .06
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 충남 및 전북에서 생산된 유기우유와 일반우유의 이화학적 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
2015 .06
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Effects of photoperiod and light intensity on milk production and milk composition of dairy cows in automatic milking system
한국축산학회지
2021 .01
Effects of Dandelion (Taraxzcum coreanum) Supplementation on Milk Yield, Milk Compositions and Blood Characteristics in Lactating Dairy Cows
한국초지조사료학회지
2015 .01
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Quantitative SPME Analysis of Free Fatty Acids Composition of Gouda Cheese Made with Cow"s Milk Grazed on High Mountain Grasslands of Pyeongchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
사료 내 수준별 조단백질 조건에서 보호메티오닌과 보호라이신의 사료첨가 급여가 착유우유생산성 및 유성분에 미치는 영향 : 메타분석
한국유기농업학회지
2016 .01
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