지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Seomaeyaksuk Vinegar Added Different Level of Malt Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Activities of Various Solvent Extracts from Seomaeyaksuk (Artemisia argyi H.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
섬애약쑥 주정 추출물의 첨가 농도에 따른 발효식초의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .04
Physicochemical Characteristics During Fermentation of Roasted Platycodon grandiflorum and Its Flower Ethanol Extract Mixed Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
배를 이용한 발효식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .12
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Comparison of Physicochemical Qualities and Antioxidant Activities of Four Chinese Famous Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Vinegar Added with Onion and Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0