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옴가열이 전분의 외부와 내부 구조에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .02
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Physicochemical Properties of Starches from Several Agricultural Sources : Application to a Starch-based Adhesive
펄프·종이기술
2019 .04
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of glutinous rice paste on the starch structure and starch-based metabolites during kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of the Autoclaving-Cooling Cycle on the Chemical, Morphological, Color, and Pasting Properties of Foxtail Millet Starch
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .09
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Impact of the Sequence of Semi-dry Heating Reaction and Extrusion on Reactivity, Resistant Starch Content, and Physical Property of Starch Citrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
국내 밀 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2017 .01
연속 옴가열 장치를 이용한 고추장 소스의 살균
한국식품과학회지
2015 .08
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Starch Citrate의 반응성, 저항전분 함량과 페이스팅 점도 특성에 대한 반건조가열 반응조건의 영향
산업식품공학
2015 .01
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Effects of Potato and Quinoa Starch Blends on the Physicochemical Properties of Filled Hydrogels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Digestibility of retrograded starches with A- and B-type crystalline structures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
Preparation of Starch Nanoparticles using Dry Heating under Optimized Acid-Ethanol Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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