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Comparison Study of Anti-oxidative, Anti-fatigue, and Immunomodulatory Efficacy using Korea Red ginseng-derived Components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Processed Ginseng Product Having Anti-Stress Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Medicinal Material using Rare Ginsenoside of Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Neuroprotective Effects of Edible Plant Extract against Oxidative Damage for Alzheimer"s Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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