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산업식품공학
2016 .01
중만생 복합내병 다수성 발아현미용 거대배아미 ‘큰품’
한국육종학회지
2021 .12
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Structural and Physicochemical Properties of Flours and Starches from Germinated Sorghum, Millet, Brown rice and Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Characteristics of Pilsner-beer affected by addition rates of germinated rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Accumulation of Soluble Phenolic Acids in Germinated Brown Rice in relation to PAL and CW-PRX activity induced by Allelochemicals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In Vitro and In Vivo Proteomic Analysis of Anti-diabetes Mechanism of Germinated Waxy Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application and Functionalities of Germinated Wheat Tea at Optimized Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Improving Effect of Fermented Germinated Soybean Extract Powder on Skin Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
볶음 공정에 따른 발아 향미차의 향기성분 및 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Properties of beer brewed using germinated rice and Achyranthes japonica Nakai
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Detecting fludioxonil residues in brown rice and rice straw using gas chromatography-nitrogen phosphorus detector
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Understanding of Internal Browning Incidence in Cold-stored Asian Pears
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
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