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Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
고삼, 오미자 추출물의 Streptococcus mutans KCCM 40105 균주에 대한 항균 활성 및 안정성
Food Science and Preservation
2022 .06
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
매실 추출물의 Streptococcus mutans KCCM 40105 균주에 대한 항균활성 및 안정성
Food Science and Preservation
2021 .06
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지역별 국산 프로폴리스의 항균활성 및 Pinocembrin의 UPLC 분석
Journal of Apiculture
2017 .09
Mineral-rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt Mitigate Mitochondrial Dysfunction of Brain Tissue in D-Galactose-induced Aging Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preventive Effects of Bamboo Salts on Alzheimer"s Disease in D-Galactose-Induced Aging Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
유기용매 대나무 펄프 필름 제조 및 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
COMPARISON OF MINIMAL INHIBITORY CONCENTRATIONS (MICs) OF AMOXICILLIN AGAINST Streptococcus iniae AND Streptococcus parauberis IN VARIOUS MEDIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
국내산 주요 죽종의 소다 및 소다-안트라퀴논 펄핑 특성 비교
펄프·종이기술
2016 .06
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
The Effects of Natural Antimicrobial Ingredients on Physicochemical and Antimicrobial Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antimicrobial Activity of Probiotics against Several Infant Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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