지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
매실 추출물의 Streptococcus mutans KCCM 40105 균주에 대한 항균활성 및 안정성
Food Science and Preservation
2021 .06
Antimicrobial Activity of bamboo salt against Streptococcus mutans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antibacterial and wrinkle-improving activity of Sophora Flavescens AIT and tissue culture Sophora Flavescens AIT Callus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antibacterial activity of supernatant obtained from Weissella koreensis and Lactobacillus sakei on the growth of pathogenic bacteria
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Antibacterial activity against fish pathogen of extracts from seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
오미자 수집종의 생육특성 및 생리활성 분석을 통한 우수자원 선발
한국약용작물학회지
2019 .02
The Anti-Inflammatory Effects of Sophora flavescens Ethanol Extract on rPA-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Streptococcus thermophilus를 이용한 오미자 유산균 발효물의 생리활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .12
식품산업용 천연항균소재와 나노기술
식품과학과 산업
2018 .09
Evolutionary Operation-Factorial Design Technique를이용한 곤약의 항균활성 최적화
한국식품영양학회지
2018 .01
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
전나무 부산물 추출물의 항산화 및 항박테리아 활성
한국약용작물학회지
2018 .04
Mechanism of antibacterial activity of chitosan studied by molecular dynamics simulations
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Measurement of Antioxidant Activities and Phenolic and Flavonoid Contents of the Brown Seaweed Sargassum horneri: Comparison of Supercritical CO2 and Various Solvent Extractions
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
소금물의 전기분해수가 첨가된 물티슈의 항균력 연구
펄프·종이기술
2015 .12
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
병원성 미생물에 대한 Lactobacillus bulgaricus SP5의 항균활성
한국유기농업학회지
2016 .01
0