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α-Glucosidase Inhibitory Activity and Antioxidant Effect of Superhongmi (Oryza satba L.) Extract Inhabited in Korean Peninsula, Relevant to Type 2 Diabetes Management.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and α-glucosidase Inhibitory Activites of 4 selected red rice (Oryza sativa L.) species inhabited in Korean penensula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In-vitro Antioxidant and Rat small Intestinal α-glucosidases Inhibitory Activities of Bioactive ingredients isolated from Colored Rice Keun-nun-Jami (Oryza sativa L.) Germ Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 벌개미취 잎 추출물의 α-glucosidase 억제능 및 항산화 활성 평가
한국약용작물학회지
2018 .10
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Various Weed Extracts on Growth Promotion and Inhibition of Rice (Oryza sativa L.)
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .03
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effects of ‘Superhongmi’ Rice Bran Extracts on Biochemical Markers of Glycolysis and Bone Metabolism in Ovariectomized Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Studies of Osteogenic Differentiation Using with Novel Natural Compound Extracted from Oryza sativa L. Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A 1H NMR-based Metabolomic Study on Rice (Oryza sativa L.) Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nitrogen Agronomic Efficiency in Rice (Oryza Sativa L.): A meta-analysis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
탁시폴린 고함유 적갈색미 신품종 ‘슈퍼홍미’
한국육종학회지
2019 .01
In vitro and In vivo Anti-hyperglycemic Effect of Phenolic Compounds isolated from Oryza sativa L. (Keun-nun-Jami) Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chlortetracycline 독성에 대한 벼(Oryza sativa L.)의 생리적 변화 및 프로테오믹스 분석
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Reducing Effects of Black Rice (Oryza sativa L.) Extract on Body Fat Weight in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antinutrient Profiles of Diverse Rice (Oryza sativa L.) Genotypes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Kinetin Regulatory Role against Oxidative Stress in Rice (Oryza Sativa L.) Seedlings
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
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