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천년초의 Taxifolin이 마우스대식세포(RAW 264.7 cell)에 미치는 항염증활성
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
슈퍼홍미 미강 추출물의 폐경 후 여성의 혈중 지질 농도 및 대사성 질환 개선 효과
한국식품과학회지
2019 .04
Effects of ‘Superhongmi’ Rice Bran Extracts on Biochemical Markers of Glycolysis and Bone Metabolism in Ovariectomized Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Phenolic Antioxidant and α-Glucosidase Inhibitory Activities of Superhongmi (Oryza sativa L.) Inhabited in Korean Peninsula, Relevant to Type 2 Diabetes Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
α-Glucosidase Inhibitory Activity and Antioxidant Effect of Superhongmi (Oryza satba L.) Extract Inhabited in Korean Peninsula, Relevant to Type 2 Diabetes Management.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chemotaxonomic Significance of Taxifolin-3-O-arabinopyranoside in Chinese Rhododendron genus
Journal of forest and environmental science
2024 .06
건강기능식품 프랑스해안송껍질추출물 중 UPLC-MS/MS를 이용한 Ferulic acid, Caffeic acid, Catechin, Taxifolin 동시분석법 개발 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
홍미(Red Rice)의 수침과 발아에 따른 이화학적 특성 및 생리활성 성분 변화
한국식품영양과학회지
2022 .06
유색현미의 발아과정 중 생리활성물질 및 아미노산 함량의 변화양상
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Anti-inflammatory effect of HSF (Hoveniae Semen seu Fructus) and taxifolin in TNF-α/IL-17A/IFN-γ induced human HaCaT keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
토코페롤 함량이 높은 적갈색 벼 ‘토코미1호’
한국육종학회지
2019 .01
Influence of Environmental Factors on Germination and Emergence of Chenopodium album Seed Heteromorphism
Weed&Turfgrass Science
2021 .06
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
21가지 장미꽃 품종의 페놀성 화합물 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .04
Probable Biosynthetic Pathways of Silymarin Precursors
한국약용작물학회지
2022 .10
The Effective Method to Screening High Iron Content Brown Rice
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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