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Phenolic Antioxidant and α-Glucosidase Inhibitory Activities of Superhongmi (Oryza sativa L.) Inhabited in Korean Peninsula, Relevant to Type 2 Diabetes Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and α-glucosidase Inhibitory Activites of 4 selected red rice (Oryza sativa L.) species inhabited in Korean penensula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 벌개미취 잎 추출물의 α-glucosidase 억제능 및 항산화 활성 평가
한국약용작물학회지
2018 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
Effects of ‘Superhongmi’ Rice Bran Extracts on Biochemical Markers of Glycolysis and Bone Metabolism in Ovariectomized Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
탁시폴린 고함유 적갈색미 신품종 ‘슈퍼홍미’
한국육종학회지
2019 .01
In-vitro Antioxidant and Rat small Intestinal α-glucosidases Inhibitory Activities of Bioactive ingredients isolated from Colored Rice Keun-nun-Jami (Oryza sativa L.) Germ Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In Vitro α-glucosidase Inhibitory Activites and Antioxidant of extracts from Sorghum bicolor L. Moench
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
삼백초(Saururus chinensis Baill) 용매분획물의 항산화활성 및 α-Glucosidase 저해활성
한국식품영양학회지
2021 .01
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2022 .08
슈퍼홍미 미강 추출물의 폐경 후 여성의 혈중 지질 농도 및 대사성 질환 개선 효과
한국식품과학회지
2019 .04
Pathogenicity diversity of Xanthomonas oryzae pv. oryzae collected from 2001 to 2016 in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
차나무 부위별 추출물의 이화학적 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Identification of Candidate Genes Controlling α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Acetylcholinesterase Inhibitory Effects and Antioxidant Activities of Artemisia sp. Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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