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호박 덩굴손 물 추출물의 염증제어 활성
Food Science and Preservation
2017 .12
Natural Products Prevent Acute Gout by Suppressing NLRP3 Inflammasome Activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Lava Spirulina maxima extract Inhibits the Activation of NLRP3 Inflammasome on LPS-induced RAW264.7 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sweroside Alleviates Nonalcoholic Fatty Liver Disease in Mice via Attenuation of the NLRP3 inflammasome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Ameliorative Effects of Lespedeza bicolor Extract Supplementation on Renal Damage by Suppression of NLRP3 Inflammasome Dependent Hyper-Inflammation in Type 2 Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
추출용매 및 발아시기에 따른 무순 추출물의 생리활성 비교
한국식품영양과학회지
2015 .04
호박 유전자원의 생육 특성 평가에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
호박, 수박, 박 삽목묘의 발근특성
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Veronicastrum sibiricum (L.) Pennell seed extract (VSE) alleviates inflammation induced-muscle atrophy by regulating NLRP3 inflammasome and restoring the mitochondrial function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Mentha suaveolens Ehrh. Extract alleviates Cognitive impairment and protects neuron against activated microglia-mediated neuroinflammation via modulating NLRP3 inflammasome/Nrf2 signaling pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
적과 복숭아 추출물의 유용 성분 분석 및 추출조건별 기능성 소재 활용
Food Science and Preservation
2019 .12
소인제(Aeonium sedifolium) 잎 유래 phenolic 성분의 항산화 및 피부 주름 생성 억제 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
땅콩호박 및 닭가슴살을 활용한 고령친화 식품 개발
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
호박 중 Triadimefon 잔류분석법 확보
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
천연식물로부터 추출한 색소성분의 항산화 및 항비만 활성
한국식품영양과학회지
2015 .02
울릉 섬바디 추출물의 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2019 .04
현대인의 면역력 개선을 위한 팥을 곁들인 호박페이스트
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
상추 및 호박 중 Florylpicoxamid 및 대사산물 X12485649의 잔류 특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
늙은 호박 분말을 첨가한 증편의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2023 .04
The Compounds of Korean Red Ginseng Have Anti-Inflammatory Activity through Regulation of Inflammasome Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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