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Shelf-life extension of freeze-dried lactic acid bacteria isolated from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening of Immune-Active Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2015 .01
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Anti-Obesity Effect of Lactic Acid Bacteria from Korean Blue Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
동결건조커피 제조에 적합한 유산균 균주 선발
한국식품영양학회지
2016 .12
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Separation and characteristics of Lactic acid bacteria from traditional foods in Chungnam province
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Bioprocessing of Korean Soybean Varieties Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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